Geef een kinderbijbel cadeau!

Kinderen1Heeft u kinderen of kleinkinderen?

Geef de Bijbel in 1 jaar cadeau voor op het nachtkastje, of gebulk deze kinderbijbel als Bijbels dagboek bij het ontbijt, de lunch of het avondeten. De combinatie van Bijbelverhaal en gebed helpt bij het ontwikkelen van het persoonlijk geloofsleven van jonge kinderen.

Bent u leerkracht of manager in het basisonderwijs?
Bent u kinderwerker of heeft u pastorale taken in uw kerk of gemeente?

De Bijbel in 1 jaar is een mooie uitgave voor op de boekentafel in de kerk of als cadeau aan leerlingen van de basisschool.  Vraag naar de mogelijkheden om meer exemplaren af te nemen bij uw lokale christelijke boekhandel of neem contact op met Solide boeken.

bijbel-in-een-jaarBijbel in 1 jaar
365 verhalen en gebedjes
door L.M. Alex, met illustraties van Gustavo Mazali 
ISBN 978-94-92092-04-5

€22,50

€19,99

 

"Een waardevol cadeau voor uw kinderen of kleinkinderen"

Vraag naar de ‘Bijbel in 1 jaar’ in
uw lokale (christelijke) boekhandel

Of koop hem direct in onze webshop

Onze kinderbijbel in Lees & Luister magazine

Het Lees & Luister magazine wordt verspreid bij christelijke boekhandels in Nederland en brengt uiteenlopende producten onder de aandacht van boekhandels en hun publiek.

Met een halve pagina advertorial presenteert het magazine de Bijbel in 1 jaar. Klik op de foto bij dit artikel om het artikel te bekijken.

 

De Bijbel in 1 jaar is een mooi cadeau voor op het nachtkastje.

Een droom is werkelijkheid geworden

Het is altijd weer bijzonder om te zien hoe kinderbijbels de Bijbelverhalen in beeld brengen. De kleurrijke illustraties in de Bijbel in 1 jaar, zijn hier een mooi voorbeeld van. Maandag 21 september presenteerde Solide boeken uit Zeewolde de nieuwe kinderbijbel op een beurs voor boekhandels.

De Bijbel in 1 jaar is met 365 verhalen en gebedjes opgebouwd als bijbels dagboek. “De kleurrijke illustraties doen denken aan de stijl uit bekende tekenfilms en brengen de bijbelverhalen tot leven.”, vertellen Ivo Solinger en Irene Salomons, ouders van 4 kinderen en sinds 2009 uitgever in Zeewolde. “Met de grote hoeveelheid minder bekende, maar zeker zo mooie Bijbelverhalen is deze nieuwe kinderbijbel een waardevol bezit. Je gaat echt de Bijbel door, van Genesis tot Openbaring. We zijn heel blij dat we de kans hebben gekregen om deze bijbel uit te geven. Een droom is werkelijkheid geworden”.

Met de foam hardcover en leeslint is de Bijbel in 1 jaar een robuuste en mooi afgewerkte kinderbijbel. De bijna 500 kleurrijke pagina’s maken de uitgave tot een kinderbijbel van formaat. Een mooi cadeau voor op het nachtkastje van kinderen tot ongeveer 7 jaar.

Met de overhandiging van de Bijbel in 1 jaar aan boek- en geschenkwinkel Book Inn in Zeewolde startte officieel de landelijke verkoop van de nieuwe kinderbijbel